DEĞİRMENDERE KARDELEN AKKUŞ İLKOKULU

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrencilerimize temel eğitim vererek öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencileri düşünmeye, araştırmaya yöneltmek, yeni bilgi ve uygulamaları geliştirip desteklemek, arkadaşlık ilişkilerini, insan sevgisini geliştirmek, Sorumluluk alabilecek bireyi oluşturmak ve yaşatmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.10
Isınma: Soba.
Lojman: 2 -
Servis Bilgisi: Yok.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://kardelenakkusilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DEĞİRMENDERE KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ DEĞİRMENDERE KÜME EVLERİ DEĞIRMENDERE KARDELEN AKKUŞ ILKOKULU BLOK NO: 96 MERKEZ / ÇORUM

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Değirmendere köyü ile Düvenci Belediyesine bağlı Gedikbekir Mahallesi arasında bulunmaktadır. Her iki yerden de öğrenci gelmektedir.

Ulaşım Kendi aracımızla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 23 km uzaklıktadır.